kantine.png
catering.png
frokost.png
jul.png
omos.png
smiley.png
kontakt.png
dinmenu.png
artiskokker.jpg

Kantine

Når FOKKEJENSEN forpagter kantiner, er det med en erklæret mission for øje: at gøre op med kantine madens dårlige ry. I vores kogebog rimer indlæring på næring, og økonomisk sans kan sagtens sameksistere med frisk og spændende madlavning. Vores kantiner har ikke noget glasloft over kvaliteten, derimod har vi professionelle kokke der tilbereder sunde og varierede menuer, skræddersyede til hver enkel skole. Og det gør de med samvittighed, ansvarlighed og en investeret interesse i stedets trivsel.
 
FOKKEJENSEN var en del af holdet der d.17. maj modtog Undervisningsmiljøprisen på TEC Hvidovre. Prisen blev overrakt af undervisningsminister Tina Nedergaard, og uddeles til institutioner der formår at skabe en sund og inspirerende atmosfære for eleverne.
 
”I vores kogebog rimer indlæring på næring”

 

 
TEC Hvidovre har i samarbejde med FOKKEJENSEN sammensat en dagligdag der består af motion, kreative input og gode madvaner. Det sker bl.a. ved en obligatorisk fuldkornsmorgenmad, som har givet de studerende en nærende og social start på dagen, samt et længerevarende overskud. I Projektet har det været en prioritet for FOKKEJENSEN at vise eleverne at sund og varieret kost kan være en spændende og smagsfyldt madoplevelse, og et nøgleværktøj i deres uddannelse.
knivgaffel.png
FJ. Foksen     Herlev Hovedgade 102, baghuset     2730 Herlev     Michael Jensen +45 2857 8986     Sander Fokke +45 3165 7088